Servicii

Tencuieli mecanizate

BACHUS AUTHENTIC SRL

Tencuieli mecanizate

Executam tencuieli mecanizate de calitate cu materiale de tencuit, la preturi promotionale. Folosim utilaje performante, materiale de cea mai buna calitate, iar lucrarile sunt realizate de catre tencuitori calificati in domeniul finisajelor. Realizam tencuieli pe baza de ipsos si ciment pentru orice persoana fizica sau juridica, si ne indeplinim sarcinile cu responsabilitate si profesionalism.

Avantajele tencuielilor mecanizate

Tencuiala aplicata mecanizat este foarte eficienta in lucrari industriale unde sunt suprafete foarte mari, dar totodata si in lucrari medii, precum case, vile si alte lucrari rezidentiale: garduri, socluri etc. Va prezentam cateva argumente pentru a opta pentru tencuiala mecanizata si nu pentru cea clasica (manuala).

Autentic Construct activează în domeniul construcțiilor civile de la A la Z realizând case, vile sau blocuri și prestând servicii de amenajări interioare și exterioare, finisaje de lux, lucrări de izolații și placări. Firma oferă toate aceste servicii în zona municipiului Brașov și în localitățile din împrejurimi.

Firma Autentic Construct a câștigat experiența necesară construirii de case, blocuri sau vile, în serviciile de amenajări și finisaje de lux, oferind materiale premium și execuția de lucrări de termoizolații și hidroizolații. Oferim pe piața din România servicii complete în domeniul construcțiilor: case la roșu, case la cheie, lucrări de zidărie, tencuieli, termoizolații, hidroizolații, placări cu piatră naturală, placări cu gresie și faianță, montaj acoperișuri, proiectare și execuție instalații sanitare și electrice.

Calitatea este cartea noastră de vizită

211

Proiecte complete

200+

Clienți multumiti

100%

calitate Oferită

100%

Respect si seriozitate

Contact

Telefonic

+40762045045

Adresa

Sos. Timisul De Sus, 146 C, Cam.1 Predeal

Email

office@autenticconstruct.ro