Servicii

Termoizolații exterioare

BACHUS AUTHENTIC SRL

Termoizolații exterioare

Oferim si executam cele mai optime metode de termoizolatie,astfel incat vara sa fiti feriti de caldura,iar iarna sa reduceti cat mai mult posibil costurile de incalzire

  • Lucrari de termoizolatii
  • Placari cu polistiren
  • Izolatii exterioare case
  • Izolatii exterioare apartamente
  • Izolatii exterioare blocuri

Autentic Construct activează în domeniul construcțiilor civile de la A la Z realizând case, vile sau blocuri și prestând servicii de amenajări interioare și exterioare, finisaje de lux, lucrări de izolații și placări. Firma oferă toate aceste servicii în zona municipiului Brașov și în localitățile din împrejurimi.

Firma Autentic Construct a câștigat experiența necesară construirii de case, blocuri sau vile, în serviciile de amenajări și finisaje de lux, oferind materiale premium și execuția de lucrări de termoizolații și hidroizolații. Oferim pe piața din România servicii complete în domeniul construcțiilor: case la roșu, case la cheie, lucrări de zidărie, tencuieli, termoizolații, hidroizolații, placări cu piatră naturală, placări cu gresie și faianță, montaj acoperișuri, proiectare și execuție instalații sanitare și electrice.

Calitatea este cartea noastră de vizită

211

Proiecte complete

200+

Clienți multumiti

100%

calitate Oferită

100%

Respect si seriozitate

Contact

Telefonic

+40762045045

Adresa

Sos. Timisul De Sus, 146 C, Cam.1 Predeal

Email

office@autenticconstruct.ro