Servicii

Zugrăveli

BACHUS AUTHENTIC SRL

Lucrări Zugrăvit

Pentru ca executia unei zugraveli decorative sa fie impecabila, este nevoie sa se foloseasca tehnologii moderne si materiale de cea mai buna calitate. De la clasicele zugraveli monocolore sau modernele jocuri de culori, recomandate de designerii de interior, va stam la dispozitie cu o paleta variata de culori si nuante dintre care puteti alege ceea ce se potriveste mai bine spatiului pe care doriti sa-l amenajati.

Autentic Construct activează în domeniul construcțiilor civile de la A la Z realizând case, vile sau blocuri și prestând servicii de amenajări interioare și exterioare, finisaje de lux, lucrări de izolații și placări. Firma oferă toate aceste servicii în zona municipiului Brașov și în localitățile din împrejurimi.

Firma Autentic Construct a câștigat experiența necesară construirii de case, blocuri sau vile, în serviciile de amenajări și finisaje de lux, oferind materiale premium și execuția de lucrări de termoizolații și hidroizolații. Oferim pe piața din România servicii complete în domeniul construcțiilor: case la roșu, case la cheie, lucrări de zidărie, tencuieli, termoizolații, hidroizolații, placări cu piatră naturală, placări cu gresie și faianță, montaj acoperișuri, proiectare și execuție instalații sanitare și electrice.

Calitatea este cartea noastră de vizită

211

Proiecte complete

200+

Clienți multumiti

100%

calitate Oferită

100%

Respect si seriozitate

Contact

Telefonic

+40762045045

Adresa

Sos. Timisul De Sus, 146 C, Cam.1 Predeal

Email

office@autenticconstruct.ro